top of page

Premium: Snadné bramborovo-česnekové sabzi

Lze použít jako jednoduchý hlavní chod, nebo vynechte cizrnu a máte perfektní přílohu třeba k fazolovým karbanátkům. Určitě budete potřebovat kvalitní nepřilnavou pánev, jinak se brambory budou připékat.


ree
Bramborovo-česnekové sabzi

Recept zjednodušíte, pokud máte doma koření na pečené brambory, které můžete použít místo koření uvedených ve výčtu surovin.


Suroviny:

  • 2 lžíce rýžového oleje

  • ...



Tento článek je součástí sekce PREMIUM


Přejít do sekce PREMIUM můžete ZDE


Líbí se Vám články, recepty a tipy na stránkách Chuť přírody? Jen díky Vaší finanční podpoře se můžu nadále stránkám věnovat a přinášet Vám to nejlepší. Překládat odborné studie, vymýšlet, vařit a fotit recepty a odpovídat na Vaše otázky.


Drobným finančním příspěvkem 83 Kč měsíčně si zajistíte přístup do složky PREMIUM.


Co členstvím v sekci PREMIUM získáte?

  • především přístup k informacím, které na jiných českých stránkách nenajdete

  • možnost napsat mi mail a požádat mě o radu

  • navrhnout další téma na článek, který by mohl být velmi užitečný Vám i ostatním

  • prémiové materiály, které jinde nenajdete

  • pomoc s hubnutím


Zaplaťte si předplatné 990 Kč na celý rok (tj. 83 Kč měsíčně) a získejte unikátní návod na sestavení Vašeho jídelníčku, aby v něm nic nechybělo – Vaši denní dvacítku


Oceňte moje úsilí a zvažte, prosím, vstup do sekce PREMIUM


Jak na to?

  1. Zaregistrujte se na stránkách jako nový člen (např. pomocí Facebook přihlášení) – odkaz ZDE

  2. Zaplaťte si přístup na celý rok za cenu 990 Kč (tj. 83 Kč měsíčně) a získejte kromě přístupu k prémiovým článkům také unikátní návod na sestavení Vašeho jídelníčku, aby v něm nic nechybělo – Vaši denní dvacítku – a možnost požádat mě o radu prostřednictvím mailu

Instrukce k úhradě předplatného bankovním převodem

  • Č. účtu: 1543504103/0800 (účet vedený u České spořitelny a.s.)

  • Částka: 990 Kč (roční předplatné)

  • Do poznámky pro příjemce, prosím, uveďte Vaše jméno

1 komentář


Guest
(27. 11.)

Dobrý den, děkuji za skvělý a voňavý recept! Bramborovo-česnekové sabzí je klasikou, která nikdy nezklame. Co mě při přípravě indických pokrmů vždy fascinuje, je nejen chuť, ale i vizuální stránka. Správně zvolené barvy dokážou pozvednout kulinářský zážitek na úplně novou úroveň, a právě o tom si můžete přečíst v tomto článku, který se věnuje harmonii v interiéru. Teplé tóny, jako je oranžová, nejen evokují barvu kurkumy či šafránu, ale také vytvářejí pocit útulnosti a pohostinnosti, který je pro společné stolování klíčový.


Příběh brambor v Indii je sám o sobě fascinující. Ač se nám dnes zdají být nedílnou součástí tamní kuchyně, do Indie se dostaly až v 17. století díky portugalským obchodníkům. Místní si je zpočátku příliš neoblíbili. Teprve Britové během…

To se mi líbí
bottom of page