Premium: Snadné bramborovo-česnekové sabzi

Lze použít jako jednoduchý hlavní chod, nebo vynechte cizrnu a máte perfektní přílohu třeba k fazolovým karbanátkům. Určitě budete potřebovat kvalitní nepřilnavou pánev, jinak se brambory budou připékat.


Bramborovo-česnekové sabzi

Recept zjednodušíte, pokud máte doma koření na pečené brambory, které můžete použít místo koření uvedených ve výčtu surovin.


Suroviny:

  • 2 lžíce rýžového oleje

  • ...



Tento článek je součástí sekce PREMIUM


Přejít do sekce PREMIUM můžete ZDE


Líbí se Vám články, recepty a tipy na stránkách Chuť přírody? Jen díky Vaší finanční podpoře se můžu nadále stránkám věnovat a přinášet Vám to nejlepší. Překládat odborné studie, vymýšlet, vařit a fotit recepty a odpovídat na Vaše otázky.