top of page
PEČIVO


Veronika
23. 10. 2022
Premium: Slané semínkové krekry
Tyhle malé krekry jsou tak výborné a křupavé. Pomůžou vám jíst více semínek, které jsou plné živin, jako je zinek, vápník, omega-3....
0 komentářů


Veronika
19. 4. 2021
Premium: Celozrnné jidáše nejen na Velikonoce (vegan)
Jidáše jsou tradiční velikonoční pečivo, ale u nás frčí celý rok. A pokud máte malé děti, tak určitě budou i u vás. Děti milují, když si...
0 komentářů


Veronika
15. 1. 2021
Premium: Celozrnné houstičky s domácí nutelou
Chutnají dokonce ještě lépe, než vypadají. A vypadají naprosto úžasně. Suroviny: 250 g celozrnné špaldové mouky jemně mleté ... Tento...
0 komentářů


Veronika
14. 1. 2021
Premium: Jednoduchý a výborný domácí celozrnný žitný chléb bez hnětení
Žádné hnětení a žádná překvapení, jestli se povede. Vždycky zaručeně perfektní. Suroviny: 300 g celozrnné žitné mouky ... Tento článek je...
0 komentářů


Veronika
27. 12. 2020
Premium: Skořicoví šneci
Tohle je vysoce návykové, načechrané jako dech a voňavé po skořici a jablíčkách. Suroviny: 250 g celozrnné špaldové mouky jemně mleté ......
0 komentářů


Veronika
19. 12. 2020
Premium: Skvělá vánočka bez vajíček a mléka
Bez cukru, vajec a bílé mouky. Jen z těch nejlepších surovin. Bez vánočky by nebyly Vánoce. A i vánočka jde udělat zdravě, a přesto bude...
0 komentářů


Veronika
13. 8. 2020
Sladké mandlové rohlíčky s rozinkami
Na klasický nezdravý loupák si už ani nevzpomenete. Jsou výborné! Ale musím vás varovat, nejdou přestat jíst. Jsou návykové, jeden...
0 komentářů


Veronika
21. 7. 2020
Premium: Pečené slané pirohy (vegan)
Mohou být slané i sladké, u nás frčí hlavně ty slané. Na svačinu nebo na výlet mohou být větší, na oslavy a večerní posezení se zase hodí...
0 komentářů


Veronika
22. 6. 2020
Jahodovo-mandlové bochánky
V sezóně jahod by byl hřích je neupéct. A až začne borůvková sezóna, uděláte borůvkové. Suroviny: 2 hrnky celozrnné pšeničné nebo...
0 komentářů


Veronika
26. 10. 2019
Hrachové krekry se sezamem
Domácí krekry, kdy máte jejich složení plně pod kontrolou včetně soli, tuku... Suroviny: 100 g hrachové mouky 100 g celozrnné špaldové...
0 komentářů


Veronika
9. 10. 2019
Celozrnné pletenky
Velmi snadné a velmi rychlé. Navíc zdravé a s láskou upečené. Suroviny: 250 g celozrnné špaldové mouky 150 ml rostlinného mléka (2 lžíce...
0 komentářů
bottom of page