top of page
ZÁKLADY KUCHYNĚ


Jablečná nutela bez přidaného cukru – 2 verze
Podívali jste se někdy na složení různých čokoládových pomazánek? Cukr, ztužené tuky… hitparáda toho nejhoršího, co může člověk sníst,...
Veronika
10. 4. 2020


Mandlové mléko
Mandlové mléko je teď můj horký favorit, protože jsem našla způsob jak obejít dlouhé namáčení. Jednoduše ho udělám z plátků mandlí, které...
Veronika
31. 3. 2020


Ovesné mléko
Super snadné a super levné. Používáme hlavně při vaření a pečení. Do ranních jídel typu kaše dáme raději mandlové mléko. A do polévky...
Veronika
28. 3. 2020


Zdravá čokoládová pomazánka „nutela“ plná bílkovin
Jako klasická „nutela“, ale jednoznačně zdravější. A naprosto jednoduchá na přípravu. Suroviny: 1 hrnek cizrny (nemáte-li výkonný mixér...
Veronika
29. 1. 2020


Smetana z vlašských ořechů
Tuhle výbornou smetanu používám do krémových polévek. A ta chuť je naprosto dokonalá. Suroviny: hrst vlašských ořechů voda Postup: Hrst...
Veronika
7. 10. 2019
bottom of page