top of page

3 webové stránky, které vás dovedou ke zdraví

Aktualizováno: 20. 3. 2020

Chci vám představit 3, za mě nejlepší, webové stránky, které vám pomůžou na cestě za pevnějším zdravím a krásnou postavou.


Co číst na webu?

Já vím, že moje stránky už znáte, ale přece je nemůžu vynechat ze třech nejlepších :-D


Stránky tvořím srdcem a s jediným smyslem, a to je pomáhat. Mně samotné informace, které naleznete na těchto stránkách velmi pomohly a upřímně věřím, že pomohou i vám. Nezávislé lékařské studie, inspirace, recepty, motivace. Naše zdraví je v našich rukách.


Informace, které najdete na těchto stránkách, vám pomůžou řešit vaše existující zdravotní problémy a nemoci. Nebo nejlépe jim předcházet. Léčbu těch existujících můžete podpořit úpravou stravy, svého způsobu života, účinnými přírodními prostředky a využitím různých potravin a doplňků stravy.


Mně osobně, všechno, co pan doktor Bukovský říká, dává naprostý smysl. Vše naprosto v souladu, se všemi nezávislými studiemi, které jsem četla, a s ostatními úžasnými lékaři jako je například pan doktor Greger, Campbell, Fuhrman, Ornish… Myslím, že je skvělé, co dělá, a dělá to báječně. Podívejte se na jeho stránky, na jeho videa nebo si kupte jeho knihy a nebudete litovat.


Na www.chutprirody.cz a encyklopedia.akv.sk najdete informace, které vám řeknou, co máme dělat a proč to máme dělat, abychom byli zdraví, případně abychom si zdraví navrátili, ale na www.countrylife.cz to převedeme do praxe. Takže můj poslední, ale nejdůležitější tip. Nakupte si zde zdravé potraviny od české firmy, která je zárukou kvality. Nechejte se inspirovat promyšlenými recepty a naprosto perfektními video návody, které vás nadchnou. Snadno se přesvědčíte, že zdravé jídlo může skvěle chutnat.


A pokud si nevíte s prvním nákupem rady, podívejte se na další článek, s jakými potravinami začít.



Přeji vám pevné zdraví

Veronika

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page