top of page

Zeleninová kuchařka

Aktualizováno: 20. 3. 2020

Petr Klíma


Toto je starší sestřička Luštěninové kuchařky, o které jsem již psala a vy víte, že ji miluji. Tato je neméně povedená a pokud chcete ozdravit váš jídelníček, tak tady najdete další nálož inspirace jak na to. A nejen tak ledajakou inspiraci, ale recepty od výborného šéfkuchaře pana Petra Klímy, který všechny recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Opravdový profesionál a šéfkuchař vyhlášené restaurace Country Life, který ví, co dělá a naučí to i vás. Má svůj osobitý styl, ale nemusíte se bát, vše z dostupných surovin a co na těchto receptech miluju nejvíc je, že se vždy povedou.


Zeleninová kuchařka od Petra Klímy

Pokud přemýšlíte, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr (opravdu vám nic z toho neudělá dobře) a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, tato knížka vám poradí, co vařit a jak si opravdu pochutnat.


Kuchařka je rozdělena podle ročních období a nabízí nejen poupravené klasické recepty, ale i moderní nápady, vždy v kompletním menu pro každou příležitost - od salátů, pomazánek, přes polévky, hlavní jídla až po dezerty.


Koupit si ji můžete ZDE, a to spolu s nákupem zdravých surovin, které vám přivezou až domů. A ještě dostanete zdarma časopis Dobroty plný další inspirace, jak být zdravější, spokojenější a užívat si života s ohledem na druhé.


Všechno dobré

Vaše Veronika

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page