Ranní ovesná kaše s jablky

Aktualizováno: 12. bře 2021

Tohle je podle mě, milovníka sladkého, perfektní podzimní a zimní snídaně, která vás hned ráno zahřeje. Kvůli této kaši se budete těšit z postele.


Ranní ovesná kaše

Suroviny (na kaši pro jednoho):

  • půl hrnku ovesných vloček

  • 1 hrnek vody

  • 1 sladké jablko

  • špetka skořice

  • 1 vrchovatá lžíce datlového „cukru“

  • 1 lžíce rozinek (nemusí být)

  • špetka mleté vanilky (nemusí být)

  • pekanové ořechy (hrubě posekané)


Postup:

Dejte vařit ovesné vločky a vodu. Nastrouhejte zatím jablíčko nahrubo. Přidejte jablko, skořici, cukr, rozinky a vanilku k vločkám. Promíchejte. Přesuňte kaši do misky a posypte ořechy.