Premium: Nudlová miso polévka s cizrnou

Aktualizováno: 2. dub 2021

Každý potřebuje někdy dobrou, domácí nudlovou polévku, obzvláště, když se cítí tak trochu „pod psa“. Mrkev, celer a hrášek jí dodají krásnou barvu, cizrna bílkoviny, bylinky chuť a všechno dohromady spoustu živin.


Nudlová miso polévka s cizrnou

Suroviny:

  • 1 lžíce olivového oleje

  • 1 ...



Tento článek je součástí sekce PREMIUM


Přejít do sekce PREMIUM můžete ZDE


Líbí se Vám články, recepty a tipy na stránkách Chuť přírody? Jen díky Vaší finanční podpoře se můžu nadále stránkám věnovat a přinášet Vám to nejlepší. Překládat odborné studie, vymýšlet, vařit a fotit recepty a odpovídat na Vaše otázky.


Drobným finančním příspěvkem 83 Kč měsíčně si zajistíte přístup do složky PREMIUM.