top of page

Nixit pro vaši menstruační pohodu

Od prvního vyzkoušení jej zbožňuju. Už roky používám menstruační kalíšek, ale ačkoli jsem jich vyzkoušela několik, ani jeden nebyl 100% spolehlivý. Až teď jsem objevila Nixit, což je takový vylepšený menstruační kalíšek. Vlastně menstruační disk.


Co to tedy přesně je?


Nixit pro vaši menstruační pohodu

Menstruační disk je opakovaně použitelná, kruhová a mělká silikonová miska z lékařského silikonu, která se používá místo tamponu, stejně jako menstruační kalíšek. Menstruační kalíšky spoléhají na podtlak, aby se udržely na místě. Nixit je umístěn v poševní klenbě za čípkem, vlastně se opírá o vaši pánevní kost.


Narozdíl od tamponů je vyroben z pohodlného, ultra měkkého a bezpečného lékařského silikonu. To znamená žádné absorpční chemikálie! A také sbohem nebezpečí syndromu toxického šoku!


Nixit je mnohem pohodlnější variantou pro ty ženy, které pociťují sucho. Obzvláště po porodu můžou být tampony bolestivě suché při zavádění nebo odstraňování. Pokud máte tento problém, nejste samy. A Nixit pro vás může být skvělé řešení.


Pokud už znáte menstruační kalíšky nebo antikoncepční Cayu - pro více info klikněte ZDE - zavádění Nixitu pro vás bude pravděpodobně velmi snadné.


U Nixitu odpadá jakékoli složité skládání, jen ho zmáčknete a vložíte. Hotovo. Je úžasně měkký a vůbec ho necítíte. Ale díky dvojitému okraji je super spolehlivý. Než se s ním naučíte zacházet, můžete to jistit tenkou intimkou, ale za dvě až tři menstruace už budete profíci a nedáte jej z ruky. Jako já.


Nixit je jednorázová investice a už žádné tampony a vložky. Jen pohoda a koupání i ve vašich dnech.



Nebo na stránkách www.maluna.cz.



 

Jím zdravě

Podporuji lokální dodavatele

Šetřím planetu pro další generace

Nakupuji ve Zdravíčku :-)



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page