top of page

Nejlepší nehormonální antikoncepce

Aktualizováno: 20. 3. 2020

Proč jsem to jen nevěděla dřív? Nevadí, teď už to vím a ráda se s vámi o to podělím. Tento malý růžový zázrak se jmenuje Caya a jedná se o nehormonální antikoncepci.


Caya - nejlepší nehormonální antikoncepce

Jde vlastně o mechanickou překážku mezi spermiemi a vajíčkem, podobně jako kondom. Její účinnost je s kondomem srovnatelná. Spolu s nehormonálním antikoncepčním gelem je její účinnost 96 %! Cayu lze zavést i s několika hodinovým předstihem, nejpozději však 15 minut před stykem. Zavedení je velmi jednoduché a lze ho srovnat se zavedením tamponu. Poté ji necháte na místě minimálně 6 hodin (nejvíce 24 hod). Vyndáte, umyjete a vložíte do pouzdra. Hotovo. Takhle jednoduché to je.


"Caya se doporučuje používat s antikoncepčním gelem caya. Tak vás ochrání na 96 %. Pokud chcete 99,9 %, můžete ji zkombinovat s přerušovaným sexem :-)"

Nepleťte si Cayu s hormonálními kroužky. Žádné hormony neobsahuje ani neuvolňuje. Je vyrobena z měkkého analergického antibakteriálního lékařského silikonu, který je poddajný a snadno se zavádí. Takže nemá žádný vliv na vaši hormonální rovnováhu, na vaše zdraví ani na váš menstruační cyklus. Vlastně je to takový ženský kondom. Který ovšem ani vy ani váš protějšek téměř (nebo vůbec) necítíte a nemusíte kvůli němu přerušovat už rozjetou předehru, jako je to u kondomu.


Navíc ji můžete používat opakovaně přibližně dva roky, což je ve srovnání s kondomem ekologičtější a také finančně výhodnější. Můžete ji s klidem používat i při kojení a již 6 týdnů po porodu.


Caya se doporučuje používat s antikoncepčním gelem caya. Tak vás ochrání na 96 %. Pokud chcete 99,9 %, můžete ji zkombinovat s přerušovaným sexem :-) Podrobnosti o Caye si můžete přečíst ZDE.


Výhody

  • finančně velmi výhodná

  • ekologická

  • žádné účinky na vaše zdraví

  • jednoduchá manipulace

  • nenarušuje křehkou hormonální rovnováhu

  • bezlatexová

  • dobře přizpůsobivá

  • nenarušuje přirozený menstruační cyklus


Více informací o této báječné nehormonální antikoncepci si můžete přečíst ZDE.


Přeji vám (sexuální) život v (hormonální) rovnováze

Veronika

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page