Jahodovo-kokosové pralinky

Lyofilizované ovoce je třeba sníst hned po rozdělání, jinak přestane křupat a pak už to není ono. Ale pokud se to stane, dejte mu nový život těmito bonbóny. Jsou vynikající.


Jahodovo-kokosové pralinky

Suroviny:

  • 1 hrnek lyofilizovaných jahod

  • 2 lžíce kokosového másla (ne oleje)

  • 1/2 jemně strouhaného kokosu (nebo mandlové mouky)

  • 4 lžíce javorového sirupu

  • šťáva z půlky citronu

Postup:

  1. Rozmixujeme jahody

  2. Přidáme kokosové máslo, kokos, sirup a citrónovou šťávu a rozmixujeme

  3. Tvarujeme kuličky nebo namačkáme do silikonových formiček a necháme vytuhnout v lednici



Jím zdravě

Podporuji lokální dodavatele

Šetřím planetu pro další generace

Nakupuji ve Zdravíčku :-)