top of page
Veronika

Jahodové knedlíky

Nebo klidně meruňkové. Tak i tak jsou výborné a ve zdravější verzi než klasické tvarohové knedlíky.


Jahodové knedlíky

Suroviny:

  • 180 g tofu

  • ¾ hrnku celozrnné špaldové mouky – cca 90 g

  • šťáva z jednoho citronu

  • špetka soli

  • špetka vanilky

  • špetka sušené pomerančové kůry


Postup:

  1. Všechny suroviny dáme do mixéru a dobře zpracujeme

  2. Vyválíme těsto, rozkrájíme na čtverce a do každého zabalíme jahodu

  3. Knedlíčky vhazujeme do vroucí vody a pár vteřin po vyplavání na povrch vyndáváme

  4. Servírujeme s jahodami a rostlinným jogurtem



 

Jím zdravě

Podporuji lokální dodavatele

Šetřím planetu pro další generace

Nakupuji ve Zdravíčku :-)



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page